Pinovo
 

HOME

|

NIEUWS

|

CONTACT

 
 
 

ONZE STRAALMACHINES

|

ONZE ADAPTERS

|

ONZE UNIEKE KENMERKEN

|

ONZE REFERENTIES EN BLOGS

 
 

Pisys Flex: flexibele, lichtgewicht vacuum straalunit

Pico Pipe

De Pisys Flex is een Atex-gecertificeerde vacuum straalunit. Doordat het straalgedeelte en de vaccuumunit gescheiden zijn, kunnen deze gemakkelijk worden opgesteld. Ook het beperkte gewicht draagt bij aan de flexibele inzet. De PiSys Flex vacuum straalunit kan aangesloten worden op een slangenpakket tot 40 meter.

Voordelen Pisys Flex vacuum straalunit

De PiSys Flex is volledig pneumatisch en heeft een luchtverbruik van 6 m3/min bij een werkdruk van 7 Bar. De vacuum straalunit regelt de straalmiddelstroom en verzamelt gebruikte grit, stof en vuil. Dankzij het interne recycleproces wordt het gebruikte straalgrit herwonnen en kan het tot 25 keer worden gebruikt, waardoor de hoeveelheid geproduceerd afval fors daalt.

Meerwaarden Pinovo
Bij de ontwikkeling van de Atex-gecertificeerde apparatuur van Pinovo, staan lagere levenscycluskosten, de gezondheid van werknemers en het milieu centraal. Naast de fors verminderde afvalstoffenproductie, wordt door het stofvrije stralen met laag geluidsniveau de impact op omliggende apparatuur en constructies geminimaliseert. Na het stofvrij stralen is het oppervlak direct geschikt voor nabehandeling of oppervlaktebehandeling zoals TSA of conservering.

Compatible met Pinovo adapters

De Pisys Flex vacuum straalunit is compatible met alle Pinovo handbediende adapters zoals de PiConnect die ingezet kan worden voor het sweep stralen van elk oppervlak alsmede het 'kleine broertje' daarvan, de PiPoint. Deze is met name geschikt voor het sweep stralen van details. Ook met de flexibele straalunit PiHab is de Fisys Flex compatible.

Pisys Flex huren of kopen

Op zoek naar een flexibele, lichtgewicht vacuum straalunit? U kunt de 100% pneumatische Pisys Flex via Perspect Industrial Products zowel aankopen als voor langere tijd huren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij rekenen u graag voor welke optie - huren of kopen - in uw specifieke situatie de meest aantrekkelijke oplossing voor zowel de korte als lange termijn is.

Documenten Pisys Flex
Download onderstaande documentatie over de vacuum straalunit Pisys Flex als PDF:
- Product datasheet
- Declaration of conformity

Informatie over de Pisys Flex vacuum straalunit

Informatie en advies over Pisys Flex vacuum straalunit Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Atex-gecetificeerde vacuum straalunit Pisys Flex? Of een persoonlijk advies over de meest veilige, effectieve en kostenefficiënte wijze voor het stofvrij stralen in Atex en EX zones? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over het Pinovo assortiment kunt u bellen met +31 (0) 78 303 19 20.

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Pico Pipe: stofvrij stralen van buizen en pijpen

PiCo Pipe van Pinovo

PiCo Pipe: Atex gecertificeerde handbediende adapter voor stofvrij stralen van buizen en pijpen. Verkrijgbaar in verschillende maten, RZ 40-120 μm SA3.


Lekkage repareren in ATEX-omgeving - Onze Kit

PiHab van Pinovo

Heeft u weleens te maken met lekkages binnen ATEX-zones, die u snel en effectief wil repareren? Maak dan kennis met onze ATEX Leak-Repair kit. Deze kit is samengesteld door de specialisten van Perspect en bevat de items waar u in de meest lastige situatie mee...


PiConnect: sweep stralen van elk oppervlak

PiConnect van Pinovo

PiConnect: sweep stralen van elk oppervlak. Atex-gecertificeerd; met opzetstukken, elk geschikt voor specifieke geometrie of oppervlakten. RZ 40-120 μm SA3.


PiPoint: sweep stralen met oog voor detail

PiPoint van Pinovo

PiPoint: sweep stralen van details. Ideaal voor klein, moeilijk te banderen detailwerk. Atex-gecertificeerd. RZ 40-100 μm SA3. Meerdere opzetstukken. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@atex-tools.nl

IBAN: NL97INGB0665859139
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.55.31.373.B01
KvK: 271610401


PINOVO GECERTIFICEERD NA PINOVO SUPER USER TRAINING

Aan de slag met praktijk tijdens Pinovo training

Onze medewerkers zijn volledig Pinovo gecertificeerd na intensieve Pinovo Super User Training op lokatie van Perspect Industrial Products in Dordrecht.

 

VONKVRIJ GEREEDSCHAP ATEX TOOLS, ALLMET SAFETY TOOLS

Allmet Safety Tools

Bezoek ook de website van Atex Tools, Allmet Safety Tools van Perspect Industrial Products voor al uw vonkvrij gereedschap voor Atex Zones!

 

PICONNECT: SWEEP STRALEN VAN ELK OPPERVLAK

PICO PIPE: STOFVRIJ STRALEN VAN BUIZEN EN PIJPEN

LEKKAGE REPAREREN IN ATEX-OMGEVING - ONZE KIT

PIPOINT: SWEEP STRALEN MET OOG VOOR DETAIL

PISYS FLEX: LICHTGEWICHT VACUUM STRAALUNIT

NIEUWS

SITEMAP

DISCLAIMER

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT INDUSTRIAL PRODUCTS B.V.

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Industrial Products B.V. is onderdeel van Perspect Groep B.V. - Copyright 2022